SIVUSTON KÄYTTÖEHDOT

Sivuston käyttöehdot:

Näitä käyttöehtoja sovelletaan OY i-RÖR AB:n ja sen tytäryhtiöiden (jäljempänä "OY i-RÖR ABn sivut") verkkosivuihin (http://www.i-ror.com, www.i-ror.fi).

OY i-RÖR ABn sivujen verkkosivut on suojattu soveltuvien tekijänoikeuslakien ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. OY i-RÖR ABn sivujen verkkosivuilla esiintyviä tietoja - sisältäen tekstin, esitykset, kaaviot, kuvat ja äänen, mutta ei niihin rajoittuen - ei saa toisintaa, siirtää, jakaa eteen päin tai tallentaa ilman OY i-RÖR ABn sivujen kirjallista lupaa ellei toisin mainita. OY i-RÖR ABn sivujen verkkosivujen sisällön muuttaminen on nimenomaisesti kielletty. OY i-RÖR ABn sivujen verkkosivuilla esiintyvien OY i-RÖR ABn sivujen tuotteiden ja palvelujen nimet ja merkit ovat OY i-RÖR ABn sivujen tavaramerkkejä.

OY i-RÖR ABn sivut esittää verkkosivut "sellaisina kuin ne ovat". OY i-RÖR ABn sivut ei anna takuita OY i-RÖR ABn sivujen verkkosivujen sisältämän aineiston oikeellisuudesta, luotettavuudesta, täydellisyydestä tai ajantasaisuudesta. OY i-RÖR ABn sivut ei vastaa OY i-RÖR ABn sivujen verkkosivuilla olevasta aineistosta tai aineiston muuttamisesta mahdollisesti koituvista suorista, epäsuorista, erityisistä, välillisistä tai muista vahingoista tai menetyksistä eikä vahingoista, jotka aiheutuvat siitä, että sivut eivät ole käytettävissä tai saatavilla. OY i-RÖR ABn sivut varaa oikeuden muuttaa verkkosivujaan tai estää niiden käyttö harkintansa mukaan. OY i-RÖR ABn sivut ei vastaa verkkosivuillaan esitettyjen linkkien kautta saatavilla olevista sivuista tai sellaisilla sivuilla esitetyistä tiedoista.

Lähettämällä tilaamatonta aineistoa OY i-RÖR ABn sivuille esimerkiksi sähköpostin tai verkkosivujen kautta käyttäjä antaa OY i-RÖR ABn sivuille veloituksettoman, rajoittamattoman ja peruuttamattoman oikeuden käyttää, toisintaa, näyttää, esittää, muuttaa, siirtää ja jakaa ko. aineistoa ja tietoja ellei toisin ole sovittu.